LED-SCHERM

Deelname LED-scherm Twente Ballooning

€ 151,25
LED-SCHERM

Deelname LED-scherm Twente Ballooning

€ 151,25

Deelname LED scherm tijdens Twente Ballooning 2024 van woensdag 21 t/m zaterdag 24 augustus

 

Twente Ballooning is een jaarlijks terugkerend evenement, dat plaatsvindt in de prachtige regio Twente. Het trekt duizenden enthousiaste toeschouwers en biedt een onvergetelijke ervaring met kleurrijke luchtballonnen die de hemel vullen. Dit jaar bieden we bedrijven de mogelijkheid om zichzelf in de schijnwerpers te zetten met behulp van LED-schermreclame.   

Voor slechts € 125,00 excl. btw (€ 151,25 incl. btw)kunt u 4 dagen adverteren op ons LED-scherm, dat strategisch wordt geplaatst op het evenemententerrein. Uw bedrijfsnaam, logo en promotieberichten worden continu weergegeven, waardoor u een breed publiek bereikt en uw merkbekendheid vergroot. Het is een geweldige kans om uw producten, diensten of speciale aanbiedingen te presenteren aan een geïnteresseerd en divers publiek. 

 

Naast de advertentie op het LED-scherm ontvangt u van ons TWEE VRIJKAARTEN die u eenmalig kunt verzilveren op een dag naar wens.

 

Ook bieden we de mogelijkheid om VIP-entreekaarten te kopen voor onze exclusieve VIP-tent. Als VIP-gast krijgt u toegang tot het luxe gedeelte met een fantastisch uitzicht op de ballonnen, culinair genieten en een exclusieve sfeer. Dit is een uitstekende gelegenheid om zakelijke relaties te versterken, nieuwe contacten te leggen en te genieten van een onvergetelijke ervaring. Uiteraard kunt u ook meevaren met één van de 35 luchtballonnen. Ervaar Twente vanuit de lucht. Kom aan boord, geniet en beleef. 

  

Naast deze mogelijkheden zijn er ook speciale All Inclusive Business VIP arrangementen voor Twente Ballooning. Al 31 jaar is ons All Inclusive Business VIP arrangement een totaal arrangement, waarbij aan alles is gedacht. Uw gasten zullen het zeer waarderen als ze worden uitgenodigd en één van de Twente Ballooning avonden mogen beleven! (En wij ontzorgen u ook graag). Mocht u hierin interesse hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

   

Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt. Dit is uw kans om uw bedrijf te promoten op één van de meest spectaculaire evenementen in Twente