Inschrijfformulier Oldtimershow Twente Ballooning zaterdag 24 augustus 2024

 

GEGEVENS VAN DE KLASSIEKER WAARMEE GEREDEN WORDT:


 

UW DEELNAME

Deelname is gratis en voorbehouden voor slechts een gelimiteerd aantal auto’s, brommers en motoren.
U ontvangt 2 entreekaarten voor toegang tot het Twente Ballooning terrein.
Inbegrepen is 8 consumpties (4 stuks per persoon en kunnen op het terrein gebruikt worden). Onder alle deelnemers wordt 1 ballonvaart verloot. De verloting vindt plaats om 17.30 uur en geldt voor een ballonvaart op zaterdagavond 24 augustus.

Ook kunt u vooraf extra publiekskaarten bestellen voor familie en vrienden à € 7,00 per stuk (Prijs aan de kassa is € 8,00).

 

HET PROGRAMMA:

15.00 uur                                                     Terrein geopend
15.30 uur                                                     Ontvangst en opstelling Oldtimers op park Het Hulsbeek   
17.30 uur                                                     Publieksronde op het terrein van Het Hulsbeek
17.45 uur                                                     Einde Oldtimer show

Vanaf 18:00 uur vinden er allerlei activiteiten plaats in het randprogramma. Met als hoogtepunt natuurlijk de opstijging van 35 heteluchtballons.
We hebben een veilige plek voor uw Oldtimer na afloop van de Oldtimershow. Uiteraard bent u daarna van harte uitgenodigd om het evenement zelf ook te gaan bezoeken.

 

TWENTE BALLOONING

Twente Ballooning is een jaarlijks terugkerend evenement dat kan worden gerekend tot een van de meest spectaculaire ballonmeetings van Nederland. In voorgaande jaren lagen de bezoekersaantallen rond de 25.000 mensen. Gedurende 4 dagen is er een gevarieerd programma van demonstraties, oldtimers, workshops, een grote Kids – Playground, diverse luchtvaartdisciplines, gezellige hap- en drankstands én niet te vergeten, de ballonopstijgingen!

 

Het aantal deelnemers aan dit evenement is door de autoriteiten gelimiteerd, daarom zal bij te veel inschrijvingen helaas een keuze moeten worden gemaakt door de organisatie. Hierover ontvangt u, indien van toepassing tijdig persoonlijk een bericht van ons.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor de verplichte keuringen / certificering van uw materiaal.

Het ontbreken van de juiste certificering / stempel / keuring is voor eigen risico.

Organisatie kan deelnemers uitsluiten van deelname aan het evenement, indien er sprake is van mogelijke gevaarzetting door het gebruik van ondeugdelijke materialen. Kosten kunnen derhalve niet verhaald worden op organisator.

 

Verzekering:
Elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen. Wij willen u adviseren een z.g.n. transportverblijfsverzekering ten behoeve van uw eigendommen af te sluiten en/of contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur.

Aansprakelijkheid:
Rien Jurg Promotions BV is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade van welke aard dan ook opgelopen tijdens of ten gevolge van het evenement Twente Ballooning 2024. Verder is Rien Jurg Promotions niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal, schade, zowel direct als indirect, van of aan goederen van de deelnemers.

Algemeen:
Eventuele aanwijzingen van medewerkers van Brandweer Twente dienen stipt en terstond te worden opgevolgd.

Uw aanmelding:
Met het invullen van dit aanmeldingsformulier verklaart u tevens te zullen voldoen aan alle in dit formulier gestelde eisen. De gevolgen van het niet naleven van de gestelde eisen zijn eveneens voor uw eigen rekening.